Wil jij in een dag leren hoe je de perfecte zakelijke video kunt maken? En daarbij de volledige hulp van Video – en Vlog Coach Layla van De Vlog Academy alleen voor jezelf hebben? Zonder andere deelnemers erbij. Dat kan op de

1-daagse VIP Videodag!

 • Wil je in 1 dag leren hoe je professionele video’s en zakelijke vlogs kunt maken met je smartphone?
 •  Je zelfgemaakte video’s leren editen (teksten in beeld, muziek eronder, je eigen bedrijfslogo in beeld, voice-over inspreken etc)
 • Hoe presenteer je jezelf voor de camera? Waar moet je allemaal aan denken bij het opnemen van de perfecte zakelijke video?
 • Welke video accessoires heb ik allemaal nodig bij het opnemen van een video of vlog?
 • Je video’s automatisch laten ondertitelen met handige app?
 • Leren livestreamen met Instagram Live of Facebook Live?
 • Leren hoe je Social Stories (video’s en foto’s) kunt maken voor Instagram Stories en Facebook Verhalen?
 • Leren werken met de autocue? Net als Jan de Hoop doet bij het RTL Ontbijt Nieuws. Nooit meer suffe, saaie of lange teksten uit je hoofd leren:-)
 • Storytelling: hoe vertel je een goed en pakkend verhaal in je video? Hoe weet je jouw kijkers tot het einde van je video te blijven boeien? 

En daarbij het liefst de aandacht van Vlog Coach Layla van De Vlog Academy volledig voor jezelf hebben, zonder andere deelnemers erbij? Dat kan!

Dan is de 1-op-1 VIP sessie vloggen & video editing bij De Vlog Academy wellicht iets voor jou!

Waar wordt deze VIP sessie gehouden?

 • Op een prachtige trendy locatie in Huizen aan het meer (midden van het land)
 • Tijden: 10.45 – 17.15 uur (inclusief koffie/thee met gebak en heerlijke lunch)

Kosten: € 697,00 exl. BTW (inclusief de Benro selfie-stick met statief en nog ander leuke video-gadget erbij cadeau!)

Ook krijg je meteen na de 1 op 1 VIP-sessie met Layla toegang tot de besloten Facebookgroep van De Vlog Academy Community. Deelnemers delen hier dagelijks hun video’s, vlogs, ge-edite vlogs, Facebook Lives of Instagram Stories en geven elkaar positieve feedback en tips. Zo hoef je het niet alleen te doen, en van elkaar kun je weer leren. En zo blijf je ook meteen in die positieve vlog vibe! #hupindievideoactiestand

Interesse in de 1 op 1 VIP-sessie vloggen & video editing bij De Vlog Academy?

Mail dan naar mijn assistente: mira@devlogacademy.nl en CC naar: layla@devlogacademy.nl en vraag naar de mogelijkheden. Max 3 plekken per maand beschikbaar. Dus wees er snel bij!

Start vlogging today!

#videoisdetoekomst #vloggenishotandboomingbusiness

Liefs,

Layla

Zoek je een InCompany training: Video & Vloggen voor bedrijven (leer professionele video's en zakelijke vlogs maken met je smartphone) of een Instagram For Business training (inclusief Instagram Stories, video's maken en vloggen) voor jullie bedrijf? Neem dan gerust contact op met het team van De Video-en Vlog Academy Nederland en vraag naar de vele mogelijkheden.

Opdrachtgevers: