Ben jij er klaar voor? Durf JIJ deze kans NU te pakken?

Just Do It!

#startvloggingtoday

Ik doe graag mee!
dit veld niet invullen s.v.p.

Vloggen is hot, and… booming business! Online Vlog Coach Layla van Egeraat van De Vlog Academy en de Vloggers Community Nederland laat je deze 5 dagen zien hoe je zelf gemakkelijk kunt vloggen met simpelweg alleen je smartphone.

Ben JIJ een ambitieuze ondernemer die er nu klaar voor is om eindelijk online op social media veel meer zichtbaar te zijn? Zou je ook dolgraag meer klanten en meer omzet willen?

Dat kan!

Ik daag je bij deze uit om 5 dagen fanatiek met mij te komen vloggen! Als Vlog Coach van De Vlog Academy en grote passie voor mijn vak leer ik je tijdens deze 5-daagse gratis Vlog-challenge alle basics en tips & tricks van het vloggen. Alles wat jij nu precies nodig hebt om eindelijk in die positieve actie-stand te gaan komen. Met mijn enthousiasme zet ik je in die positieve vlog-vibe die jij juist nu zo hard nodig hebt!

Het is heel normaal als je nu nog een drempel voor je ziet, last hebt van uitstel-gedrag of video-angst hebt. Dat heeft bijna iedereen. Ik zet je er als Vlog Coach van De Vlog Academy helemaal over heen! Ik geef je net dat ene zetje die je nu nodig hebt!  Dat garandeer ik je. Daarna heb je echt geen last van smoesjes of uitstel-gedrag meer.

Ik zet je deze week compleet in die actie-stand die jij nu nodig hebt. Let maar op na deze week zit jij ook helemaal in die positieve vlog vibe!

Meer online zichtbaar op social media =

Groter bereik =

Meer omzet en klanten!

Dat wil jij toch ook?

Meld je dan snel aan.

Mijn motto:

‘Pak nu je smartphone, start vlogging today!

Just Vlog It!

Tijdens de 5-daagse Vlog Challenge van De Vlog Academy komen er interessante Gast-sprekers die jou allemaal iets gaan leren in het verlengde van vloggen en op het gebied van online zichtbaarheid op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ben je benieuwd wat ze jou gaan leren? Lees dan snel verder.

Lyanne Vos

Personal Brand Strateeg – Your Happy Brand

Online Masterclass: Hoe kan je vlogs inzetten om je personal brand te versterken?

Hoe zet jij in een vlog een sterk personal brand neer? Zodra jij gaat vloggen ben je online zichtbaar! Hoe zorg jij dat je herkenbaar bent voor jouw ideale volgers en fans? Hoe kun jij vlogs inzetten om je merk te versterken? Ook komt jouw ideale klant aan bod. Lyanne Vos van Your Happy Brand vertelt jou daar alles over.

Facebook Live: maandag 12 maart om 15:00 uur

Annemieke van Waterschoot

Online Communicatie en Social Media Expert

Online Masterclass: Hoe kan video je online zichtbaarheid op social media vergroten?

Hoe voelt het voor jou als je hoort: “Jij bent ook overal aanwezig op social media!” Als je video inzet, bereik je dit stadium al snel.

Klanten via social media, door grote online zichtbaarheid en online jezelf te zijn. Jij vertelt jouw verhaal, maakt connectie, gaat echt in gesprek met jouw klanten. Jij deelt waarde en iedereen weet dat. Zonder dat de berichtenstroom stopt. Zonder dat je stress hebt. Zonder dat het saai voelt. Voor jou of voor jouw volgers. Als een blij ei. Ik maak ondernemers online zichtbaar op social media, op een manier die bij ze past.

Facebook Live: maandag 12 maart om 20:30 uur

Yvette Tick

Storytelling Coach – Storytelling Business School

Online Masterclass: Storytelling 

Yvette is de beste Storyteller van Nederland. Storytelling en vloggen liggen ook echt in elkaars verlengde. Want als je gaat vloggen, moet je natuurlijk een goed opbouwend verhaal hebben om je kijkers elke seconde te boeien en te prikkelen met je verhaal in de video. Anders zijn ze weg. Yvette gaat je helemaal leren hoe je dit kan doen aan de hand van een bepaalde structuur!

Facebook Live: dinsdag 13 maart om 14:00 uur

Ingrid Staal en Laura Jacob

VirtualFlow

Facebook Live over de populaire Facebook Chatbots

Deze twee leuke ladies van VirtualFlow gaan je tijdens de 5-daagse Vlog Challenge alles vertellen over het inzetten van een Facebook Messenger Chatbot voor jouw bedrijf. Vloggen is booming business, maar een bot is nu ook helemaal hot! Laura en Ingrid gaan je er alles over vertellen. Werk aan je online zichtbaarheid op Facebook, dat kan heel goed met het inzetten van een chatbot. En via een Facebook Chatbot kan je zo ineens 23.000 potentiele klanten en fans bereiken met maar liefst 1 video. Dat wil jij toch ook? 🙂

Facebook Live: dinsdag 13 maart om 20:30 uur

               

Juwita Slamet

Van Vlogondertiteling

Online Masterclass: Meer omzet uit je vlogs halen mét en zonder ondertiteling.

Zo’n 80% van de mensen op social media heeft zijn geluid niet aan staan. Betekent dat die 80% jouw video niet kan volgen? Dat klopt! Zou je daarom altijd je video moeten laten ondertitelen? Nee hoor. Ik vertel je hoe je meer winst haalt uit je vlogs.
Ook vertel ik je wanneer investeren in ondertiteling wel winstgevend is en hoe je dit zelf kunt doen of laten doen. Met je video’s ondertitelen krijg je meer impact en meer bereik!

Facebook Live: woensdag 14 maart om 15:00 uur

               

Hilde Jagerman

Creatief Brein & Founder of De Challenge School 

Online Masterclass: Hoe organiseer je een succesvolle Challenge op Facebook?

Wil je online meer zichtbaar zijn? Ga dan vloggen! Of… organiseer een Challenge over jouw vakgebied op Facebook!

Meet Hilde! Zij is dé Challenge Coach van Nederland en helpt ondernemers op een hele relaxte manier bij het organiseren van een succesvolle challenge op Facebook. Zij heeft haar laatste Challenge in yoga style gegeven. Zij gaat je vertellen hoe je deze yoga-style ook kunt toepassen als je vlogs gaat opnemen. Dus niet te perfectionistisch, maar met fun. Niet teveel kijken naar anderen. Ook gaat ze je vertellen over alle uitdagingen in het ondernemerschap. Dat kan gaan om online ondernemen, online zichtbaarheid, sales en nog veel meer…

Samen met Sales Inspirator Linda Zwerver heeft ze Sales Whispers opgericht.

Facebook Live: woensdag 14 maart om 20:30 uur

Linda Zwerver

Sales Inspirator – Oprichter van Sales Whispers 

Sales Inspiratie Talk

Linda gaat jou een geweldige Peptalk over sales geven. Hoe kan je jouw product, Online Programma, training, coaching-sessie of Masterclass via een pakkende sales video verkopen? Waar moet je allemaal aan denken? Als Linda praat, dan hang je letterlijk en figuurlijk aan haar lippen:-).  Haar Sales Inspiratie Talks zijn enorm inspirerend!

Linda heeft samen met Hilde Jagerman de Sales Whispers opgericht.

Facebook Live: donderdag 15 maart om 20:30 uur

Ik doe graag mee!
dit veld niet invullen s.v.p.

We gaan starten over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat leer je tijdens de 5-daagse Vlog Challenge?

 • Dat het NU je moment is om te gaan starten met vloggen. Online video en vloggen is hot, en heeft de toekomst!
 • Waarom zakelijk vloggen inzetten voor je bedrijf of jouw product? Voordelen van zakelijk vloggen.
 • Welke accessoires heb je precies nodig om te gaan vloggen? Je krijgt van mij De Vlog Shoplist
 • We gaan uitgebreid oefenen met (je eerste) vlogs opnemen
 • Hoe presenteer je jezelf voor de camera?
 • Checklist voordat je jouw vlog gaat opnemen
 • Videoscript in 5 stappen gaan we uitwerken voor jou. Stappenplan: Hoe ziet de opbouw van een goeie vlog eruit?
 • Wie is jouw ideale klant en doelgroep?
 • Waarom je video’s voorzien van tekst of ondertiteling? Ik ga je leren hoe je een vlog opneemt met automatische ondertiteling in beeld. Hoe gaaf is dat?:-)
 • We gaan oefenen met livestreamen via Facebook Live. Vertel je verhaal a.d.h.v. een opbouwende structuur.
 • We gaan een sales-gerichte video boodschap per mail versturen aan jouw klanten. Verkoop per video jouw product, Online Programma, coaching-sessie, training of Masterclass.

Wat kan je van de 5-daagse Vlog-Challenge verwachten?

Vanaf maandag 12 maart ontvang je elke werkdag (maandag 12 oktober t/m vrijdag 16 oktober 2018) een mail van mij met daarin een uitdagende en leerzame vlog opdracht om uit te voeren. Je krijgt tevens toegang tot de besloten en veilige Facebookgroep van de Vloggers Community Nederland waar de 5-daagse Vlog Challenge is. Hier kom ik elke ochtend om 11.00 uur live via een Facebook Live uitzending waarin ik de opdracht van de dag ook persoonlijk aan jullie toelicht. Uiteraard is er ook ruimte om vragen aan mij te stellen.

In de ‘Vloggers Community Nederland – Vloggen & Facebook Liven voor Ondernemers’ besloten Facebookgroep kun je dus veilig al je vlogs met ons delen en vragen stellen. We helpen elkaar liefdevol, en geven elkaar positieve feedback & tips. Van elkaar kun je leren. Mensen die niet in deze groep zitten, kunnen onze vlogs niet zien.

Samen gaan we deze week hele mooie stappen maken, zodat je uiteindelijk ook zelf een groot bereik bij jouw fans en potentiele klanten zult krijgen! Wow, na deze week sta je verstelt van het aantal views op je video’s. Durf je deze uitdaging met mij aan? JA, toch!:-) Pak deze kans! Just Do It!

Wist je dat?

 • Online video en vloggen is hot, én de toekomst! Dit jaar zal meer dan 80% van het hele internetverkeer bestaan uit video’s. Dus zorg dat je voor loopt als ondernemer op je concurrenten. Wacht dus niet met inzetten van vlogs voor jouw business. Vloggen is namelijk… booming business!
 • 96 % van B2B bedrijven is van plan om de komende 12 maanden video in te gaan zetten. Als ambitieuze ondernemers moeten we dus zorgen dat we voorlopen op de bedrijven.
 • 70 % van B2B marketeers geeft aan dat video het meest effectieve middel is voor betere conversies. Dus wil je meer omzet? Ga dus starten met vloggen!:-)
 • Door een video (bijvoorbeeld een Welkomstvideo) op je website te plaatsen maak je 50 x meer kans om op de 1e pagina van Google te verschijnen. Dat wil jij toch ook?

Vloggen is hot,

and…. booming business! Online video heeft de toekomst. Dus zorg dat jij niet achter loopt. Start vlogging today!

Win-actie: Deel mijn Vlog Challenge promo video op social media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn en win maar liefst 1) deelname aan mijn 3 maanden Online Programma: ‘Zakelijk vloggen & video’s editen met je smartphone’ bij De Vlog Academy, 2) deelname 1-daagse Masterclass vloggen & video editing, 3) 1 op 1 Vlog Inspiratie Gesprek van 1 uur 4) E-book: Editen in VivaVideo & iMovie

Als je mijn Vlog Challenge deelt op social media (denk aan Facebook, Instagram of LinkedIn) dan kan jij het volgende winnen:

1) Deelname aan mijn 3 maanden Online Programma: ‘Zakelijk vloggen & video’s editen met je smartphone’ bij De Vlog Academy (standaard Online pakket) – 3 x

Je krijgt toegang tot de online Academie voor Vloggen met wekelijks nieuwe werboeken met opdrachten en uitlegvideo’s en toegang tot de besloten Facebookgroep van De Vlog Academy.

2) Deelname aan de 1-daagse Masterclass Vloggen & Video editing bij De Vlog Academy – 2 x

3) E-books: Editen in VivaVideo met je smartphone & Editen in iMovie met je smartphone – 2 x

4) Vlog Inspiratie Gesprek van 1 uur met mij als Vlog Coach om advies te vragen op het gebied van vloggen. Bijvoorbeeld: We gaan leuke vlog ideeen verzinnen om in te zetten voor jouw business. Ik denk als Vlog Coach helemaal met je mee. Maar ook, hoe kan ik vloggen functioneel inzetten voor mijn bedrijf? Wat adviseer je mij dan? Welke vlog tips kan ik delen met mijn fans en volgers? Ik help je hier helemaal bij! 1 x

Tag mij vooral wel in je bericht. Dan kan ik ‘m niet missen!

Super leuk dat je mee gaat doen met de 5-daagse Vlog Challenge ‘In één week: meer omzet met vloggen!’ Je zult zien dat je straks veel meer klanten voor jouw bedrijf gaat krijgen!:-) Ik heb er nu al super veel zin in!

Mijn motto: “Pak nu je smartphone, start vlogging today! Just Vlog It!”

Meld je hieronder aan.

We vloggen!

Ik doe graag mee!
dit veld niet invullen s.v.p.

Warme video groet,

Layla 

De Vlog Academy &

Vloggers Community Nederland