De Vlog Academy heeft een super leuk interview gehad met RTL Boulevard. Samen met Pauline Wingelaar van het tv-programma Gooische Meisjes. Pauline is één van de deelnemers van De Vlog Academy. Pauline vlogt ook dagelijks, waaronder voor Linda TV. Layla en Pauline wonen allebei in het Gooi. Jahaaa… Gooische Meisjes!

Nederland Helpt Sint Maarten

Voor de landelijke actiedag: ‘Nederland Helpt Sint Maarten’ (voor NOS, Radio 2 en Het Rode Kruis) is De Vlog Academy gevraagd om Vlog Workshops voor kids te organiseren. De opbrengst van deze dag ging naar de slachtoffers van orkaan Irma op Sint Maarten.

Beelden uitgezonden op de televisie bij NOS. En live radio uitzending bij NPO Radio 2.

De Vlog Academy is geïnterviewd voor het tijdschrift de Social Mag. Een super interessant magazine wat gaat over ondernemerschap, social media, branding, marketing, trends en daar hoort het vloggen als zeer krachtige online marketingtool natuurlijk ook bij!

Anouk (de oprichtster van The Social Brand) interviewde Layla over ondernemen, succesverhalen en dé tips & tricks over vloggen! Ook deelt Layla 10 handige tips voor een zakelijke vlog.

Klik op het artikel hiernaast om het volledig interview te lezen.

Vloggen beter dan bloggen?
JA, dat zeker!! Jahaaa De Vlog Academy heeft een super leuk interview gehad met het bekende advocaten- en juristen magazine, genaamd ‘Mr online’ over vloggende advocaten. ‘Langzaamaan beginnen advocaten ook met vloggen!’ Ik gaf namens De Vlog Academy handige vlog tips & tricks aan de advocaten!
.
Lees het hele artikel hier: https://www.mr-online.nl/langzaamaan-ontdekken-advocaten-het-vloggen/
Of bekijk hiernaast de pfd.

#devlogacademy
#vloggendeadvocaten #mronline #advocaten #vloggen #vloggendoejezo #vlogacademy #interview #vlogtips #advocatenvloggen #videowerkt #vloggenishotandboomingbusiness

Zoek je een InCompany training: Video & Vloggen voor bedrijven (leer professionele video's en zakelijke vlogs maken met je smartphone) of een Instagram For Business training (inclusief Instagram Stories, video's maken en vloggen) voor jullie bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

Opdrachtgevers: